046 - 477 35 55
Gewandeweg 5, 6161 DJ Geleen

FAQ

Categorie: Verificatie

Ja, u kunt de blauwe FSI pas nog steeds gebruiken. Bij het bestelformulier op de site moet u dit gebruiken indien u (vervroegd) gepensioneerd bent en in bezet bent van een FSI pas.

Om in aanmerking te komen voor reductie wordt gecontroleerd op dienstverband, werkgever, stamnummer of FSI pas en uw geboortedatum (dd mm yyyy ) zoals dit bij ons bekend is. Mocht hier een fout in zitten of is er een andere probleem, neem dat contact op tijdens kantooruren met het secretariaat van de stichting FSI via het telefoonnummer: 046 – 477 3555.

Categorie: Printen

Alle reductieformulieren en vouchers bestaan uit Adobe Acrobat documenten. Deze wordt getoond indien u een (recente) versie van Adobe Acrobat Reader op uw PC heeft geïnstalleerd. Op de eerste pagina van het bestelformulier staat dit aangegeven met een verwijzing naar de gratis op te halen Acrobat Reader.

Dit is op te lossen door het reductieformulier/voucher af te drukken via het menu in de Acrobat reader: File ; Print ; knop Advanced; en de checkbox [Print as Image] aanvinken; Ok; Ok. De reden dat de tekst onleesbaar op papier komt, is de printerdriver van uw computer.